Aky operacny system pouzivate pre sukromne ucely???

Prave mi totalne blbne system ( Mrkvosoft), tak ma napadla tema o operacnych systemoch. Ake su vase skusenosti, ake vidite pozitiva toho a toho operacneho systemu. mate ho doma legalne, ale ako ja nelegalne ( za tento nepodarok by som doma nikdy nezaplatil)… Pripajam anketku

Ake mas problemy? Ja mam Mrkvosoft Windowx XP Proffesional a v pohode mi bezi aj na celerone 533 aj hockde inde. Pouzivam ho len preto, ze je najviac kompatibilny so softami, ktore pouzivam, aj ked uz dlllho rozmyslam nad Linuxom :stuck_out_tongue:
Nestahoval si si nieco zo stranky www.microsoft.com? Mne uz raz padol, ked som si stiahol druhu repair verziu XP. :wink:

heh … ja som naturalista a preto mam rad tucniaka TUXa a la Linux :slight_smile: … konkretne distribuciu Gentoo ale to iba vdaka bratovi … na taketo zalezitosti by som nemal cas … ale aj tak preferujem Slackware … proste mam rad ked si mozem konfigurovat svoj system tak ako ja chcem a nemusim sa spoliehat na nie vzdy spolahlive conf-generatori …
… ma to inak aj druhu stranu … na svojej masinke (param.: K6-2 500 CPU,320MB RAM, 80GB HDD) by som nic ine ako Linux uz asi nepustil … a winshit uz nekradnem :stuck_out_tongue: … podla mna za to nestoji

No ja mam Mrkvosoft XP service pack(crack) 2, hasim na Athlone 3200+, problem je v tom, ze po troch mesiacoch pouzivania pravidelne instalujem nanovo, denne totiz prejde compom okolo 5 Giga novych suborov, testujem, istal, reinstal, tak mu to totalne rozhodi registre. Pokial chces najnovsie zaplaty, mam ich aj ako exe subory, daj vediet cez IS kontakt, zaslem, ak chces :slight_smile: Mna len zaujimalo, ci take problemy ma viaceru ludi, poznam ludi, co Mrkvosoft instaluju iba raz do roka :wink:

Ja ho instalujem tak 1 krat za 1-2 roky :slight_smile: (crack)
Daj si pozor prave na tie najnovsie zaplaty, pretoze zvecsa su robene proti cracknutemu systemu. Ja mam service pack 1 a vsetko je bez problemov, pokym nenahram service pack 2. A pravidelne si upratuj Temp adresare, ak casto instalujes/reinstalujes :wink:

Gratulujem, mas to dobre :smiley:
Ja mam srvice pack 2 ako instalacne CD vcelku, takze tu problem nie je. A tie zapalty idu pod cracknutym systemom v pohode, len tie nove (myslim ze od oktobra) uz vyzaduju kontrolu legalnosti systemu. Tie sa ale tiez daju lahko zohnat :wink: Inac ich ale nepouzivam, nemam ich vyskusane, takze vystacim si z doterajsimi, nepozuiovam IE expolorer, mam dva legalne antiviry a firewall Kerio, takze tie nove zaplaty nejako ani nepotrebujem :slight_smile:

inak chyba mi tam moznost Linux (legalne/nelegalne) :slight_smile:))) … ako pozeram tak pozeram je to bida … ja som nereinstaloval komp plne tri roky … az kym nevysiel Slackware 10.2 … vtedy som si povedal ze mam bordel na disku a bolo by to dobre upratat a pri velkom upratovani aj vymenit system za lepsi … v tom case mi nefungovala kompilacia a ani binarky uz nechcelo instalovat (niektore hlavne tie od IBM) … takto zdevastovat system si asi zasluzi medajlu :slight_smile:)) … ale TV mi isla (trosku som musel zasahovat do zdrojakov kedze mam rad nove veci) … net mi isiel … aj OO.org isel … tak to trvalo este pol roka kym sa mi do toho nepustil brat (mali zasran … ale je fakt dobry ;_) ) a nechal nainstalovat Gentoo … pokial sa to da nazvat instalaciou … 7dni a 7noci sa s tej sunky dymilo … este aj cez den bezal druhy stroj (Athlon 2600+ s 512MB RAM) … kym sa setko neprekompilovalo tak aby to bolo presne usite na mieru mojmu milasssiku :slight_smile: … napokon vymenil mount directory noveho a stareho systemu a … aj’hla bolo nove gentoo … sice pracovat sa s nim dalo uz na druhy den instalacie … ale iba ak tak kukat stranky … ale to je to hlavne :slight_smile:

… pre toto nemam rad Winshit … lebo neviem ako funguje a neviem co robi stale … a je strasne ale naozaj strasne pomali (ved by aj nie sak je kompilovany pre 386ku :stuck_out_tongue: )…

Tak ja prave prechadzam na oba olatformy, kupujem dalsi disk, na tom svojom nemam miesto na Linux particiu, uz mam dlho odlozenu full instalacku Mandrake Linuxu :slight_smile: Inac ten podnet ohladom legal a ilegal Linux, hehe, dobre som sa pobavil. Inac mas u mna velky respekt, ja v Linuxe nejako extra frcat neviem, preto som si zohnal full instalaciu Linuxu, kym by som prisiel na aktualizacie kniznic a komponentov, tak by ma asi kleplo.
Inac Win shit mas pravdu, je pomaly, ale ten novy Vista nie je o nic lepsi, fuj, tie priehladne okna ma nejako znervoznuju. Preto podporim Democratic Republic of Linux :wink:

no …linux nieje az taky zlozity … to iba ludia to zbytocne nafukuju …v linuxe plati jedno pravidlo : RTMF … a hned je svet krajsi :slight_smile: …odporucam pouzivat www.abclinuxu.cz jeden z najlepsich linuxovych portalov v CR a SR … a mozno aj v europe :slight_smile:

Dik za link, urcite si potesil nas vsetkych nelegalnych mrkvosoftakov :slight_smile:

No, co sa tyka reinstalacie… ja nereinstalujem linux vobec, dokonca pocitac bezi stale aj niekolko mesiacov bez restartu (pricom sa dennodenne na nom robi), vypne ho len vypadok prudu.

Cca raz za 1-2 roky urobim upgrade (bez akejkolvek straty dat, nastaveni…) - predsa len, novsie programy potesia.

no sak jasneee … ja som len na nom jeden cas robil dost skarede pokusy .. a dopadlo to tak ze prestalo fungovat GCC … inak to islo ok … ale uz som nic nevedel skompilovat okrem jadra … co je divne :slight_smile: … a dneska mam Gentoo a brat update uz nejak sam zariadi:) ..inak je to trochu ine ako v slacku ale uz si zvykam :slight_smile: bez linuxu by som musel do mojho milaasssika vrazit pekne prachy … takto som spokojny ze mam co potrebujem …
… existuje server kde sa manici predbiehaju ze kolko im bezi masina (vacsinou su to dobre odladene servre) … pred asi 5romi som pocul ze nejaka masina bezala vyse 900dni bez restartu a restartovali ju iba preto ze ho prenasali o poschodie vyssie :wink: … inak su stroje co sa daju za chodu upgradovat … dokonca aj procesory a pamate :slight_smile: … kedysi boli take Alphy od DEC (Digital) .. ale kedze ich kupil Intel a bola to silna konkurencia pre jeho Italium tak ich zrusil :frowning: … svine!

1. moznost je spravna. :wink:

Diskutabilne :wink:

Z mojho pohladu plati co som napisal. :laughing:

No teraz hasim na Windows XP Gold edition, ale tto je len hackerska verzia, odporucam, je maximalne ocistena od problemov :slight_smile:

Bill Gates by mohol byt spokojny s tymto hlasovanim. :wink:

myslim ze ani nie … lebo takmer 1/4 pouziva nelegalny windoze a druha 1/4 linux …

Ano ale takmer 1/2 používa legálne Microsoft, takže čo viac by Gates chcel? Treba sa na to pozrieť realistickými očami a nie profesionálnymi. :laughing:

Adoas, no ja mam z neho este vacsiu radost, neboj :wink: