Aký dopravný motorový prostriedok riadite najčastejšie ?

Aký dopravný motorový prostriedok riadite najčastejšie ?

Hlasujte alebo napíšte sem. Ono bude zálezat od toho čo robíte lebo šofér autobusu asi najčastejšie jazdá autobusom aj keby najazdil ročne 50 000 km na aute. Aj ked by sme mohli ešte diskutovať o tom že čo to je “najčastejšie” - čas alebo kilometre :question: .. to nechám na Vás. :wink:

Čakal som že ludia čo zahlasujú za “iné” aj sem napíšu a spravia trochu reklamu tým iným strojom .. ale vidím že skor sa boja. Aj keď čoho asi ?

Tak z tohoto hlasovania sa teraz dá krásne pochopiť prečo je tu taká negatívna nálada pri slove “kamión” v niektorých témach. :wink:

auto mam … ale najcastejsie chodim peso … takze riadim svoje nohy :wink:

A sú motorové, že ? :smiling_imp:

No, keby si si zmontoval take nohavice, ako mal Wallace na vencenie Gromita v pribehu Wrong trousers (kto nepozna, vid. napr. douban.com/lpic/s1314988.jpg), mozeme ich zaradit aj do hlasovania :wink:

Ja najradšej riadim Tatru 815, keby som mal viac peňazí kúpil by som si také auto iba na vozenie po Slovensku.

Chýba mi tam možnosť bicykel.. Čiže hlasoval som za iné :wink:

Ja si nemožem pomocť ale podobne ako v prípade nôh nejde o motorový dopravný prostriedok. :wink:

OK, prehliadol som slovo motorový..

ja bych nejraději řídil tank T-80. To je aspoň pořadný stroj, ale ta spotřeba, no nevím P-)

Akú spotrebu má tank T-80 ? 100l nafty na 100 km :question:

Ale táto odpoveď sa mi páči. :wink:

to radšej T-95 cez 1000 kW 50 ton a rýchlosť 80 km/h

Skús si predstaviť koľko by naň stála dialničná známka.

Buď si istý že nikto by ťe nemal chuť kontrolovať :slight_smile: :slight_smile:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

johhan ale to by si len tesne splnil pov. min. rýchlosť ..
na každom druhom odpočívadle by si musel stáť a tankovať ..

Armádne vozidlá, vozidlá NATO ináč dialničnú nálepku mať nemusia, nemusia ani platiť mýto. :wink:

tak zase netreba brat rovna čornoj orla … aj taka t-72 ma Vmax tusim 70-75kmh. v najhorsom pripade clovek zhodi pasy a frci len taky hukot .. ale zase ma lepsiu spotrebu :laughing: a o 10t menej :wink:

Najčastejšie riadim auto a najčastejšie sa vozím v aute do 3,5t. A predsa si myslím, že 90% šoférov kamiónov, autobusov a 70% šoférov dodávok je slušných a ohľaduplných a skôr si myslím, že 1/3 šoférov osobných automobilov je “nejak mimo” a jazdia spôsobom, že sú na cestách sami, pričom z tejto tretiny je ešte možno 10%, čo takto jazdí aj cez obývané oblasti.

To je vcelku pochopitelne, medzi sofermi osobnych aut je podstatne viacej sviatocnych soferov, autobusy a nakladne auta vedu profesionali.
A ked nieco vyvedie vodic nakladneho auta, hrozi to vacsim pruserom.
Nikdy nezabudnem, ako raz na Patronke tesne pred krizovatkou vodic kamionu iduci v lavom pruhu nahle vyhodil smerovku doprava a zacal odbocovat do Mlynskej doliny, cez vsetky pruhy, bez ohladu na to, ze ja som v tom momente isiel 60km/h zhruba v polovici dlzky jeho vozidla v krajnom pruhu vpravo. Normalne ma vytlacil z cesty :slight_smile: